Cuccaromestari

Cuccaromestarin matka kisällistä mestariksi

cuccaromestari Mirka

Moi, mä oon cuccaromestari Mirka
Olemme kenties tavanneetkin, ehkäpä Jyväskylässä, Helsingissä tai kotikulmilta Turussa. Siitä on aikaa kun viimeksi olin reissussa tien päällä. Luotsasin omaa yritystäni Cosechaa vuodesta 2011 alkaen. Minun ensimmäiset kukkarot valmistuivat jo 2011 loppuvuodesta, ja siitä se lähti.

Mä matkustin ehkä maailman ihanimpien kukkaroiden ja laukkujen kera ympäri Suomea, ompelin ja sometin. Mukaan tuli palkattu työntekijä Susanna ja kiersimme kesät ja syksyt siellä sun täällä. Ohjelmaa oli, ehkä vähän jopa turhankin paljon. Aloin uupua, enkä enää saanut kunnolla nukutuksi. Lopulta menin lääkäriin ja hain apua. Sain tietää omaavani adhd:n, ja se selitti monta asiaa omassa elämässä.

2017 loppuvuodesta minä yksinkertaisesti romahdin. En jaksanut enää yrittää, en mitään. Kävin sen jälkeen läpi pitkän matkan, läpi itseni ja omien tarpeiden. Ymmärsin olevani erilainen, mutta en viallinen. Aspergerin oireyhtymä selitti sen mitä adhd ei selittänyt.

Nyt olen tehnyt paluuta työelämään, kun olen saanut omaa elämää uuteen järjestykseen. Harjoittelen yhä tunnistamaan omat rajani, mutta olen tullut joka päivä viisaammaksi ja vahvemmaksi. 

Pystyn työskentelemään viikossa vain muutaman tunnin ja tästä syystä toiminta on pientä, mutta sitäkin tärkeämpää. Tämä on mun duunia, ja rakastan sitä. Cuccarot on se mikä mun sydämen saa iloitsemaan, unelmoimaan ja toteuttamaan. Intohimo joka ei koskaan kadonnut, se vain peittyi kaiken muun alle ja löytyi vuonna 2020. 

Tiedostan nyt minun omat vahvuudet ja heikkoudet, uupumus ja sitä seurannut masennus olivat vain ajan kysymys. Menin ja vouhotin kunnes en enää kyennyt. 

Nyt asiat ovat paremmin kuin aiemmin, tiedän kuka mä oon ja mä saavutan just sen minkä mä haluan. 

Cuccaro on mun toinen mahdollisuus. Tämä on just sitä mitä olen kaivannut arkeeni. Rauhaa, rakkautta ja tilaa olla oma itseni.
Kiitos kun kuljet matkassani mukana ja rakennamme yhdessä maailman parasta cuccaroa!

Ainutlaatuinen cuccaro
Tuhansien tähtien alla valmistuu cuccaromestarin taidonnäyte.
Nämä ihanuudet valmistetaan tilauksesta. Vain silloin kun cuccarolle tiedossa koti, jossa sitä käytetään ja rakastetaan.
Jokainen on ainutlaatuinen ja tärkeä. Aivan kuten sinäkin ♥

Tutustu myös kaikkiin cuccaroihin myönnettävään onnellisuustakuuseen sekä cuccarotehtaaseen.

Rakkaudella,
Mirka

Tule mukaan rakentamaan yhdessä cuccaroa!

Vieritä ylös