Cuccaromestarin lempikukkaro

Etsin itselleni sopivaa lompakkoa pitkälle aikuisikään saakka. Sitä ennen totesin aina hetkisen kuluttua, oli se sitten kukkaro tai lompakko, ettei ole minun tarpeitani vastaava.
Viisi vuotta sitten sain niin paljon kyselyitä matalista tuplakukkaroista, joten otin ne valikoimaan. Se oli ehdottomasti huippu tuote, yksi myydyimmistä kukkaromalleista koko kisälliurani ajan. Sairauslomalle jäädessäni yksi kysymyksistäni oli, että kuka valmistaisi lempikukkaroani jos en enää itse valmistaisi? No nyt on sekin kysymys selvitetty ja kerron että cuccaromestari valmistaa enemmänkin kuin mielellään matalia tuplakukkaroita. 😍

Se on pieni ja kulkee mukana helposti taskussa tai tuplakukkarolaukussa. Matalassa tuplakukkarossa kortit kulkee vaakatasossa, selaaminen on helppoa ja oikea kortti löytyy nopeasti esimerkiksi kaupan kassalla.

Toisessa taskussa pystyy pitämään mukanaan pienet tärkeät tavarat. Oli se sitten huulipuna, kolikoita, avaimet tai jotain muuta pientä. Kukkaron kehyksen koko on 10 cm ja mallia on suunnitelti siten, että se aukeaa reilusti. Lisäksi myös tuplakukkarolaukusta tuttu ominaisuus, tuplasaumat, löytyvät matalasta tuplakukkarosta. Se antaa cuccarolle jämäkkyyttä sekä varmistaa cuccarolle pidemmän käyttöiän.

Matalaan tuplakukkaroon lisätty myös pieni metallilenksu, jolloin matalan tuplakukkaron voi kiinnittää esimerkiksi laukun avainnauhaan.

Matalan tuplakukkaron hinta on 29,90 €. Hinta sisältää itse tuotteen sekä onnellisuustakuun⇝!
Uusi tuplakukkaro tulee myyntiin cuccaro storeen 1.3.2020 klo 13.

Kaikki cuccarot valmistetaan tilauksesta, mallikappaleita lukuunottamatta, toimitusaika on noin 3 viikkoa tilauksen maksusta.

Voita matalatuplakukkaro ja triplaa mahdollisuutesi voittaa!
Osallistu myös cuccaromestarin instagramissa, cuccaron facebook-sivuilla sekä tietysti täällä blogissa.
Kommentoi suosikkisi kuvista ja voita vapaavalintainen matala tuplakukkaro 😍

Kaiken kaikkiaan uusia kuoseja on yhteensä 24, jokaisessa kilpailukuvassa kuosit vaihtuvat, joten käy kurkkaamassa kaikki myös instasta ja Facebookista.

Nimeä suosikkisi kommenttina!
Syötä kommentti ja lisää myös sähköpostisi (ei julkaista, mutta otan sinuun yhteyttä sitä kautta jos voitat!). Mikäli kommenttiasi ei näy heti, älä huolestu, jos olet uusi kommentoija kommentti menee hyväksyttäväksi.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yhteensä kolme matalaa tuplakukkaroa ja voittajat arvotaan tiistainaa 1.3.2020. Voittajista yksi kustakin valitaan täältä storen blogista, cuccaromestarin instasta sekä cuccaron Facebookista.
Yhden voiton arvo on 29,90 € + toimitus 4,90 € yhteensä ‭34,8‬0 €. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Voittajat ovat nyt arvottu ja Facebookin voitto meni Mari N.:lle, instassa ninnix:lle sekä blogin Laura L:lle.
Kiitos super paljon kaikille osallistujille ♥

♥:llä Mirka
cuccaromestari

23 ajatusta aiheesta “Cuccaromestarin lempikukkaro”

 1. Ansa Vesterinen

  Havaijin kukat ♥️ kaikki on kyllä ihania, en ymmärrä miten jaksat väkertää.

  1. cuccaromestari

   Ihana kuulla Ansa ja kiitos suosikkisi jakamisesta ♥️
   Tämä on mulle elämäntapa 😁 Nyt pistin vaan todella monta valmistumaan kerralla, niin pystyn keskittymään seuraavaksi muuhunkin kuin ompeluun ❤️️

  1. cuccaromestari

   Onnea Laura! 😍
   Sulle tällä kertaa tuli voitto eli vapaavalintainen matala tuplakukkaro! Laitoin sähköpostiisi voiton lunastusohjeet 🙂

   ❤️:llä Mirka

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös