Cuccaron toiminta pysyy normaalina

Rakkaat ihanaiset,
Suomessa tilanne on nyt sellainen tilanne, että moni paikka sulkee ovensa ja osa ihmisistä jää kotiin. Itselleni tämä ei paljoa normaalista arjesta poikkea, koska olen introvertti kotonaan viihtyvä persoona.

Cuccaron toiminta pysyy poikkeustoimista huolimatta normaalina. Teen töitä kodin yhteydessä, joten erikseen töihin ei tarvitse lähteä ja oman terveydentila uupumuksen jäljiltä sallii vain muutaman tunnin töitä viikossa. Saapuneet tilaukset otetaan käsittelyyn normaalisti tiistaisin ja toimitusaika pysyy normaalina ilmoitettuna 3 viikkoa, valmistusaika on noin 2 viikko ja sen jälkeen tilaus toimitetaan sinulle.
Mikäli tilauksiin tulee jotain poikkeusta, otan yhteyttä välittömästi ja ilmoitan mitä tapahtuu, vaikuttaako se tilauksen kulkuun tai toimitukseen.

Cuccarotehtaalla kiinnitän erityistä huomiota hygieniaan ja siivotaan sekä desinfioidaan tarkasti tuotanto- (ja asuin)tilat. Cuccarotehtaalla ei ole mahdollisuutta tulla vierailulle tai noutaa tilauksia, vaan kaikki tilaukset toimitetaan valintasi mukaan postitse tai Matkahuollon kautta.

Ilmainen toimitus kirjeenä omaan postilaatikkoon tai -luukkuun
Tällä hetkellä ilmainen toimitus jatkuu ainakin 31.3.2020 saakka. Tilaus lähetetään kirjeenä ja tällä hetkellä Posti ei ole ilmoittanut poikkeuksista postinkulussa, vaan postia käsitellään normaalisti.
Kirjetoimitus on perillä 4-10 arkipäivän sisällä sen lähetyksestä.
Voit halutessasi myös valita Postin tai Matkahuollon seurantakoodillisen lähetyksen (5,50 €) ja se on perillä 2-5 arkipäivän sisällä tilauksen lähetyksestä.

Jokainen tilaus on enemmän kuin tärkeä ja olen kaikesta tuesta, niin yksittäisistä tykkäyksistä somessa tai kommentista kuin tilauksista, todella iloinen ja onnellinen. ♥
Olen saanut upeaa tukea näinä parina päivänä ja se on antanut toivoa, että kyllä tästäkin selvitään, kunhan yhdessä pidetään toisistamme huolta.

Päivitys cuccaro storeen
Olen päivittämässä tässä viikon sisällä cuccaro storea yksinkertaisemmaksi ja tämä sulkee hetkellisesti storen. Päivitys on tarkoitus ajoittaa ensi viikon alkupuolelle, mutta riippunee pitkälti omasta voinnistani miten saan tehtyä sen. Päivityksestä ilmoitetaan erikseen storen sivuilla, cuccaromestarin instassa ja Facebookissa. Päivitys koskettaa ainoastaan storen toimintaa, joten jo tehtyihin tai tuleviin tilauksiin sillä ei ole vaikutusta.
Päivitys on suunnitteilla saada valmistumaan ennen maaliskuun lopun kässämessuja netissä.

Kässämessut netissä 27.-29.3.2020
Peruuntuneiden käsityömessujen sijaan pääset osallistumaan ilman sisäänpääsymaksuja virtuaalisille kässämessuille! Messut järjestetään Facebook-ryhmässä, mutta cuccaroiden messuspessut ja muut messuhulinat löytyy niin Instagramista, Facebookista, storen sivuilta ja blogista. Lisäksi kerään tässä välillä ennen messuja rohkeutta pitää livelähetys cuccarotehtaalta.
Voit nyt jo liittyä kässämessut netissä -ryhmään ja päästä tunnelmoimaan etukäteen käsityöyrittäjien elämään ja messuihin!

Pidetään huoli toisistamme
Minun suurin toiveeni on, että pidetään huoli läheisistämme, omasta ja muiden jaksamisesta. Epävarmuus kalvaa varmasti monessa perheessä, mutta yhdessä varmasti selviämme tästä. Toivon kaikille voimia ♥

♥ :llä Mirka
cuccaromestari

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös