Cuccaropaneeli: Keksi nimi ja voita lahjakortti

Osallistu cuccaropaneeliin Facebookissa cuccaromestarin sivuilla, kommentoi nimiehdotuksesi ja voita 30 euron lahjakortti cuccaro storeen!
Tämä hempeän kaunis kuosi on täysin ilman nimeä ja cuccaromestari vaan keksi sille nimeä. Keksitkö sinä sille hyvän nimen? 🥰Mikä on cuccaropaneeli?
Vaikka rakastan yksintyöskentelyä, en ole yksin rakentamassa cuccaroa.
Tässä maailmassa on miljardeja ihmisiä ja jokainen näkee asiat omasta näkökulmastaan. Rakastan mielipiteiden vaihtamista, keskustelua ja asioiden ajattelua uusista näkökulmista.
Kaikista parasta se on, kun se on juuri sinun mielipide.

Cuccaropaneeliin voi osallistua kuka tahansa täysi-ikäinen Suomessa asuva henkilö. Cuccaropaneelin voitto toimitetaan Suomessa ja palkintona on lahjakortti cuccaro storeen. Lahjakortin arvo on 30 € ja se on voimassa kesäkuun 2020 loppuun.

Cuccaropaneeli on avoinna sunnuntaista keskiviikkoon 8.-11.3.2020 ja torstaina 12.3.2020 voittaja nimiehdotuksen kera paljastetaan!
Mikäli sinulla ei ole Facebook-tunnuksia, voit osallistua myös sähköpostitse info@cuccaro.fi, laita otsikoksi cuccaropaneeli 03/2020

Ehdot kilpailussa 
❂ Kilpailu käynnissä 8.-11.3.2020
❂ Osallistu Facebookissa kilpailujulkaisussa
❂ Muista myös tykätä cuccaromestarista 😍
❂ Kilpailun voitto arvotaan, kaikilla osallistujilla on samanlainen mahdollisuus voittoon
❂ Voittaja julkistetaan torstaina 12.3.2020 ja voittajaan olla henkilökohtaisesti yhteydessä
↠ Julkaisemme voittajan etunimen Facebookissa ja cuccaron blogissa (jos et tahdo, niin ilmoitathan siitä voiton lunastamisen yhteydessä, kunnioitan päätöstäsi ♥
❂ Voiton arpajaisverosta vastaa cuccaromestari
❂ Kilpailun voittoa ei voida muuttaa rahaksi, lahjakortti toimitetaan henkilökohtaisena koodina voittajalle

Pakollinen liibalaaba
Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook / instagram kaikesta vastuusta. Facebook / Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin / Instagramiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös