Cuccaropaneelin synty

Cuccaropaneeli syntyi ajatuksesta, jota aloittaessani cuccaron tuotemerkkinä lanseeramisesta.
Se syntyi, kun pohdin itsekseni mikä yksittäisen kuosin nimeksi tulisi. Kun en tee työtäni vain itselleni, totesin että miksi en ottaisi juuri sinua mukaan? Rakennetaan yhdessä cuccaroa, tehdään siitä ainutlaatuinen suomalainen laukkuvalmistaja.

Cuccaropaneelissa esitellään erilaisia kysymyksiä, sinä pääset osaksi cuccaron tarinaa. Kysymykset tulevat koskemaan tuotteita, kuoseja, lempparivärejä. Kaikkea mitä en aina pysty täällä ruudun toisella puolen yksin ratkomaan.

Cuccaropaneelin kysymyksiä ei esitellä välttämättä joka kuukausi, mutta jokaisella cuccaropaneelin kysymykseen vastanneiden kesken arvotaan cuccaron tuotteita tai lahjakortteja. Ne tulevat olemaan palkintoja, kiitoksesti osallistumisestasi. Pääasiallisesti kysymyksiä esitetään niin täällä cuccaro storen blogista, kuin myös instagramissa. Kysymykset ovat auki 3 päivää, jonka aikana vastanneiden kesken arvotaan palkinto.
Cuccaropaneeliin voit siis osallistua, vaikka sinulla ei olisi instagram-tiliä.

Miksi cuccaropaneeli?
Vaikka rakastan yksintyöskentelyä, en ole yksin rakentamassa cuccaroa.
Tässä maailmassa on miljardeja ihmisiä ja jokainen näkee asiat omasta näkökulmastaan. Rakastan mielipiteiden vaihtamista, keskustelua ja asioiden ajattelua uusista näkökulmista.
Kaikista parasta se on, jos se on juuri sinun mielipide.
En valmista cuccaroita vain itselleni (vaikka omasta kaapista löytyykin niitä kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin), valmistan cuccaron ajatuksella ja rakkaudella sinulle.

Cuccaropaneelin ensimmäinen kysymys julkaistaan maanantaina 30.12.2019 ja palkintona tulee olemaan cuccaron tuplakukkarolaukku!

Ilolla sinua osallistumaan odottaen,
Mirka
Cuccaromestari

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös