Filosofiaa – kasvot cuccaron takaa, osa 2/3

Kasvot cuccaron takaa, osa 1 löytyy täältä.

Filosofia
En tee vain kukkaroita, minä valmistan cuccaroita.
Ainutlaatuisia, parhaimmalla mahdollisella laadulla.
Rakkaudella sinulle valmistettu.

Materiaalit
Cuccaroissa käytetyt kankaat ovat 100 % puuvillaa tai polyesterillä vahvistettua puuvillaa. Jokainen kangas on omanlaisensa, jokaisen kuosin kohdalla olen listannut esimerkiksi kuvion vaihtelun, kankaan jämäkkyyden ja muut yksityiskohtaiset seikat. Kankaat on hankittu pääasiallisesti Suomesta tai Euroopasta. Myös kankaiden valmistusmaa on tärkeä ja jos se on tiedossa, haluan kertoa sen. Tällä hetkellä cuccaron valikoiman kankaat ovat osana varastoa, jonka keräsin yrityksen nimen ollessa Cosecha. Erilaisia kuosivaihtoehtoja tulee laskelmien mukaan olemaan reilu 50. Määrä kasvaa koko kevään mittaan ja mallistoon on tulossa myös muita kuin tuplakukkarolaukkuja. Uusien kuosien hankintalista on tällä hetkellä täysi, haluan käyttää ennestään jo varastossa olevat kuosit ensin.

Cuccaroiden metalliosat ostetaan suomalaiselta tukkurilta, valmistusmaa metalliosissa on yleensä Aasiassa, esim. Kiinassa. Cuccaroissa käytettävät vetoketjut ovat kotoisin Italiasta.
Tällä hetkellä kartoitan mahdollisuuksia saada kaikki cuccaroiden metalliosat Euroopasta.
Laukkujen hihnat ovat nyt polyesteriä, mutta eurooppalaisten metalliosien lisäksi etsin laukkuihin sopivaa ja jämäkkää puuvillanauhaa hihnaksi. Lisäksi saatavilla on myös kotimainen nahkainen premiumhihna. Itse suosin nahkahihnaa sen pehmeyden ja käyttömukavuuden vuoksi.

Muotoilu

Cuccaron salaisuus on sen muotoilussa. Suunnittelussa on otettu huomioon laukkujen ja kankaiden kuluvimmat osat ja ne ovat vahvistettu kaikki tuplasaumalla. Tämä muotoilu antaa laukuille ja kukkaroille niin lisätilaa, pidentää käyttöikää kuin myös jämäkkyyttä.

Matalan tuplakukkaron ensimmäinen koeversio, tulossa valikoimaan helmikuussa!

Kemikaaliton valmistus
Olen itse ollut aina aistiyliherkkä, fibromyalgian puhjetessa hajuaisti on herkistynyt entisestään. Tämän vuoksi cuccaroiden valmistuksessa en käytä nyt tai tulevaisuudessa minkäänlaisia kemikaaleja. Kehykset kiinnitetään puristamalla, nyöri cuccarossa pitää kehyksen kiinni paikoillaan. Cuccaroiden valmistuksessa ei käytetä liimoja tai muita liuottimia.

Cuccaroiden optimointi
Koska jokainen meistä on erilainen, myös cuccarosi voi olla erilainen!
Jokaista cuccaroa voidaan optimoida vaihtamalla vuorikangas. Myöhemmin keväällä valikoimaan lisätään myös vetoketjullinen tasku tai avotasku. Lisäksi rakastettu avainnauha on tulossa saataville myös tuplakukkarolaukkuun.

Ylpeästi suomalainen
Cuccaroiden suunnittelu sekä valmistus tapahtuu käsityönä, jokainen pala leikataan käsin pyöröleikkurilla.
Tarkemmin cuccaron valmistukseen pääset tutustumaan seuraavassa ja kolmiosaisen blogikirjoituksen viimeisessä osassa. Tällä hetkellä kaikki cuccarot valmistuvat cuccaromestari Mirkan käsin.

Cuccaro storen palvelimet sijaitsevat Suomessa ja käytämme suomalaista palvelintarjoajaa niin cuccaron omilla sivuilla kuin sähköpostia käytettäessä.

Onnellisuustakuu
Cuccaron mukana tulee onnellisuustakuu. Sen on tarkoitus pitää huoli siitä, että olet tyytyväinen ostokseesi ja sinulla on 30 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Vaikka vaihtojen ja palautusten kustannukset on ympätty jo nykyisiin hintoihin, toivoisin silti että ostokset tehdään harkitusti. Onnellisuustakuu on myös takuulupaus. Mikäli huomaat cuccarossasi olevan virheen tai muun asian, johon et ole tyytyväinen, toivon sinun ottavan yhteyttä pikaisesti jotta tilanne pystytään korjaamaan. Joskus harmillisesti joukkoon etsiytyy viallisia osia, vaikka suurinosa viallisista pystytään karsimaan jo valmistusvaiheessa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille cuccaro storeen!

Blogisarjan ensimmäinen kirjoitus Mirkan tiestä kisällistä cuccaromestariksi löydät täältä.
Osa 3 julkaistaan 5.2.2020 ja silloin pääset tutustumaan cuccarotehtaaseen.

Rakkaudella,
Mirka
cuccaromestari

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös