Maailman paras cuccaro

Elin pitkään ajatuksissani siitä kuinka en koskaan ole hyvä tai riittävä. Luulin etten osaa mitään, reputin kaikessa ja pärjäsin jotenkin päivästä päivään.

Kesällä 2011 sain idean. Ymmärsin jo 22-vuotiaana, etten omalla tavallani sovellu työelämään samoin kuin muut ja keksin idean. Tekisin itse omat tuotteet ja myisin niitä. Aloin opetella, katsoin kaikki mahdolliset webinaarit verkkokaupasta ja myynnistä. Lopulta aloin lukea markkinointipsykologiaa. Se oli paras ratkaisu ever. Ne tunnit, jotka siihen käytin, antoivat minulle supervoiman.

Osasin kiinnittää huomion oikeisiin asioihin, tehdä tiettyjä juttuja ja samalla laitoin rahaa Facebook-mainontaan. Suosio nousi, tilauksia sateli ja palkkasin työntekijän. Kaikki oli hyvin, mutta minä en voinut hyvin. Yritin löytää uusia teitä hyvinvointiin, mutta marras-joulukuun pimeys söi minut.

Jäin sairauslomalle. Ensimmäistä kertaa eläessäni pysähdyin. Alkuun koin suurta häpeää, etten jaksanutkaan. Piilouduin. Jättäydyin pois elämästä. Samaan aikaan kuitenkin sukelsin syvälle minuuteen. Sain vastaukset siihen kuka minä olen ja mitä haluan elämältä. Päivä päivältä halu elää tuli esiin entistä voimakkaammin. Sain herätyksen kesän 2019 loppupuolella. Vaikka luulin olevani loppuikäni ilman työtä, ymmärsin että voin itse rakentaa itselleni työpaikan.

En ollut huono vaikka sairastuin. Minun rautainen ammattitaito ei ollutkaan hävinnyt mihinkään. Aloin ommella taas, päätin hioa esiin timantin. Harjoittelin päiväkausia, viilasin millimetrejä viikko tolkulla. Marraskuussa cuccaro storen ovet avautuivat. Olin kuitenkin kovin kipeä ja väsynyt, olihan vuoden pimein aika. En jaksanut vielä aloittaa, hypätä siihen pelottavaan oravanpyörään.

Tammikuun loppupuolella löysin sisäisen timanttini. Minä olen cuccaromestari ja minulla on kädessäni maailman paras cuccaro. Se on tarina, joka on vasta alkunsa saanut.

♥:llä Mirka
cuccaromestari

2 ajatusta aiheesta “Maailman paras cuccaro”

  1. Satu Kollanus

    Hienoa ,mahtavan upeaa että olet löytänyt itsesi ja vahvuutesi. Upeita tuotteita suunnittelet ja valmistat,kiitos niistä 😍! Super paljon jaksamista ja aurinkoa jatkoon…. 👍☉.

  2. cuccaromestari

    Kiitos Satu! Tämä lämmitti erityisesti sydäntä 😍
    Tervetuloa mukaan cuccaron matkaan ❤️️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös