Tervetuloa cuccaro storeen!

Tervetuloa cuccaro storeen suunnittelemaan oma maailman paras cuccaro!
Jokainen cuccaro valmistetaan vain tilauksesta, joten pääset suunnittelemaan oman cuccaro alusta alkaen. Lisäksi voit optimoida cuccaron sisä- ja ulkopuolen, esimerkiksi vaihtamalla vuorin värin, lisäämällä taskuja, avainnauhan tai d-lenkin, vetoketjutaskuja. Hemmottele itseäsi valitsemalla premium nahkahihna tavallisen hihnan sijasta.


Cuccaromalleja on kolme erilaistaCuccaroiden valmistusaika on 3 viikkoa ja näet suoraan jokaisen cuccaron kohdalla kankaan varastomäärän sekä toimitusajan päivämäärineen.

Jokaisella cuccarolla on oma järjestysnumeronsa ja saat cuccaron mukana aitoustodistuksen, josta näet cuccaron valmistusketjun. Lisäksi kaikkiin, myös optimoituihin cuccaroihin, myönnetään 30 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus sekä rajoittamaton onnellisuustakuu.

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa optimointia tai haluat lisätietoja cuccaroista cuccaromestarilta, laita viestiä mestari@cuccaro.fi.

Suosituimmat cuccarot top-3

Uutuudet

Cuccarot valmistuvat cuccarotehtaalla Turussa

Cuccaromestari Mirka Teerikangas valmistaa cuccarot 9 vuoden kokemuksella laukkujen ja cuccaroiden valmistuksesta. Lue cuccaromestarin matka kisällistä mestariksi

Tule mukaan cuccaromestarin matkaan instagramissa!
@cuccaromestari

Cuccaropaneeli Facebookissa

Vieritä ylös