Tervetuloa cuccarotehtaalle – Kasvot cuccaron takaa 3/3

Moi!
Ihanaa, että tulit tutustumaan cuccarotehtaaseen. 😎
Oppaanasi tänään toimii cuccaromestari Mirka.

Ennen kuin aloitamme kierroksen cuccarotehtaalla, varmistan että tiedät kuka olen ja mitä filosofiaa haluan cuccaron kanssa tehdä. Linkit avautuvat uuteen ikkunaan, käy lukemassa ensin osat 1 ja 2.
Kasvot cuccaron takaa, osa 1: Kisällistä cuccaromestariksi
Kasvot cuccaron takaa, osa 2: Filosofiaa

Pieni yhden pöydän työhuone sijaitsee Turussa, cuccaromestarin keittiössä. Täällä valmistuvat kaikki cuccarot.
Tämä on minun oma huone, jossa saan tehdä työtä jota rakastan. Viimeisen kuukauden sisällä olen löytänyt kauan kadoksissa olleet tunteet: Innostuksen ja luovuuden. Siitä on todella pitkä aika, kun viimeksi niitä tunsin. Mutta nyt sinun ansiostasi, haluan palata töihin. Haluan innostua, luoda, haaveilla sekä toteuttaa. ❤

Nyt höpötykset sikseen, kurkataan miltä cuccarotehtaalla näyttää!

Keväisin rakastan meidän pihaa, kun pimeyden jälkeen luonto herää eloon. Iso ikkuna antaa luonnon valon tulla sisään, kauittimista yleensä kuuluu äänikirja.

Kangasvarastoa on runsaasti, innostuin aiempina vuosina hankkimaan kymmeniä erilaisia kankaita. Osa kangasvalikoimaa esitellään mallikappaleiden muodossa, storeen on tulossa myös kuosivalikoima jossa esitellään kaikki saatavilla olevat kankaat. Useimmista teen mallikappaleet, mutta aika on rajallista. Pyrin aktiivisesti lisäämään kuosivalikoimaa koko kevään ajan.
Valmistan cuccaroita myös omista kankaista, tosin tällä hetkellä olen rajannut cuccaromallit vain omaan mallistoon.

Kankaita ei ole varastoitu työhuoneeseen, jotta se pysyisi siistinä ja joskus harvoin kun innostun kokkaustuulelle, ei chorizojen hajut tartu kankaisiin. 😊

Tulossa valikoimaan!

Cuccarotehtaalla pyritään kierrättämään kaikki mahdollinen, joten kaavoina toimivat erinomaisesti käytetyt pahvipakkaukset 😊
Tässä leikattuna ja tulossa matalia tuplakukkaroja.

Cuccaro store toimii tilaustyöperiaattella ja kun uusi tilaus kilahtaa storeen, alkaa cuccaron valmistus. Jokaisesta cuccarosta tehdään aitoustodistus, johon merkitään cuccaron järjestysnumero, leikkuu-, ompelu- sekä kehystyspäivä ja valmistaja. Ainoa työntekijä on tällä hetkellä cuccaromestari, mutta tulevaisuudesta ei kukaan tiedä. 🤩

Välihuomautus: Toistaiseksi toiminta on kuitenkin pientä, prioriteettinä on oma terveys. Voinnin salliessa pystyn tekemään töitä. Tässä on yksi syy miksi toimitusaika on 2-3 viikkoa, koska saattaa mennä useampikin päivä kun aivosumu ja/tai kivut häiritsevät elämää.

Kun uusi cuccaro on leikattu, alkaa ompelu. Ensin valmistuu päällinen, jolloin cuccaroon tulee tuplasauma antamaan ryhtiä ja tuomaan lisätilaa. Lisäksi tuplasauma antaa lisää käyttöikää cuccarolle, koska saumat on suunnattu kohtiin joissa kankaan kuluminen on todennäköisintä. Päälle tulevan varmistusompeleen väri valikoituu kankaan pohjavärin mukaisesti. Ja lankavärivalikoimaa riittää! 😂

Lankavalikoimaa, ei pitäisi ihan heti loppua 😂
Päällikankaan ompelua, jonka jälkeen vuorikankaat ommellaan ja liitetään yhteen päällikankaan kanssa. Cuccarot silitetään höyrytyksellä jokaisessa vaiheessa, jotta lopputulos on siisti.

Tällä hetkellä normaali vuori on 100 % jämäkkää valkoista puuvillaa. Vaaleus vuorikankaana antaa laukulle valoa ja vaikka tuplakukkarolaukku on pieni, helpottaa se myös tavaroiden löytämistä. Etenkin kun kyseessä on isompi laukku. Halutessasi voit optimoida cuccaroasi, esimerkiksi vaihtamalla vuorikankaan värin.

Kun päällikangas ja vuorikangas on ommeltu keskenään yhteen, on aika nyörittää ja kehystää cuccarot.
Kuten filosofiassa jo kerroinkin, cuccarotehtaalla ei ole tilaa liimoille tai liuottimille. Cuccarot puristetaan kiinni kangasosaan, ilman kemikaaleja.

Ja näin valmistui cuccaromestarin luottokukkaro. Matala tuplakukkaro oli Cosechan aikaan tuplakukkarolaukun ohella myydyin malli. Matala tuplakukkaro tulee saataville helmi-maaliskuun vaihteessa.
Matalan tuplakukkaron hinta on 29,90 €.


Kun cuccaro on valmis, se pakataan matkaan silkkipaperiin aitoustodistuksen kera. Toimitustapoina ovat perinteinen kirje sekä seurantakoodilliset lähetykset valitsemaasi toimipisteeseen.

Kiitos kun kävit tutustumassa cuccarotehtaaseen. Tervetuloa uudelleen ja uudelleen 😍💖

♥:llä Mirka
cuccaromestari

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös