Toimitusehdot

Oujee! Olet oikeassa paikassa, jos aiot tehdä tilauksen tai haluat tutustua tilaus- ja toimitusehtoihin. Täältä löydät pähkinänkuoressa tarvitsemasi tiedot koskien tilauksia ja toimituksia.
Ehdot ovat voimassa 18.8.2020 alkaen

 Cuccaro store on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa
Cuccaro store palvelee vuorokauden jokaisena tuntina. Voit suunnitella oman cuccarosi kun se sinulle sopii ja cuccaromestari Mirka ottaa uudet tilaukset käsittelyyn aina tiistaisin. Cuccarot valmistuvat jonossa, saapumisen mukaan (valmistusjonoon siirtyminen edellyttää, että tilauksen maksu on suoritettu). Valmistusaika on 3 viikkoa, jonka jälkeen cuccarot lähetetään kiedottuina kauniiseen silkkipaperiin kohti uutta kotia, joko postitse tai Matkahuollon avustuksella.

Palvelen sinua, olit sitten missä tahansa päin maapalloa. Toistaiseksi en valitettavasti pysty toimittamaan tilauksia maan ulkopuolelle (esim. Kuuhun tai Marsiin). Tarvitsen toimivan osoitteen, johon lähetän tilauksen, joten otathan tämän huomioon jos olet esimerkiksi Pohjoisnavalla tutkimassa jääkarhuja tai aavikolla nauttimassa keitaan antimia.

Asiakaspalvelu
Cuccaromestari Mirka Teerikangas
mestari@cuccaro.fi
Puh. 041 753 7803 (ti-to 12-16)

Cuccaro laskutus
Oma paja oy
Y-tunnus 2399894-2
alv. rek.

Postiosoite
cuccaromestari
M. Teerikangas
Jyrkkälänkatu 2 M 302, 20210 Turku
Huom! Cuccarotehtaalle ei oteta vierailijoita

Tilaaminen cuccaro storesta
Cuccaromestari ottaa tilauksia vastaan erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Kun cuccaro store ei ole auki, voit kuitenkin selata ja tutustua tuotteisiin, mutta tuotteen siirto ostoskoriin ei ole mahdollista.
Mikäli sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä instan, facebookin tai sähköpostin kautta.

Tilausikäraja
Suomen lain mukaan 15 vuotta täyttänyt saa humputella itse ansaitsemansa ansiorahat kuten haluaa. Jos olet alaikäinen, huolehdithan huoltajasi luvan tilauksen tekoon. Cuccaromestari ei myy luotolla tai toimituksen jälkeen maksettavalla laskulla alaikäisille.

Verot
Laskutus tapahtuu Oma paja oy:n kautta, y-tunnus 2399894-2. Hinnat sisältää arvonlisäveron 24 %.

Maksutavat
⇝ Mobilepay
⇝ Ennakkomaksu tilisiirtona

Hinnat
Cuccaro storessa ilmoitetut hinnat ovat sitovia, eikä niihin lisätä kuin mahdollinen toimitusmaksu. Mikäli cuccaromestarille on käynyt inhimillinen erhe hinnoittelussa (esim. 100 euron laukku myydään 10 eurolla), cuccaromestari pidättää oikeuden periä todellisen hinnan. Tällöin kuitenkin asiakkaalla on täysi peruutusoikeus, eikä hänellä ole velvollisuutta maksaa todellista hintaa. Tämäkin on äärimmäisen harvinaista, mutta haluan pitää toiminnan läpinäkyvänä.

Toimitusaika
Tilaukset otetaan käsittelyyn aina ajankohtaisesti muuttuvalla aikataululla. Pääsääntöisesti valmistusaika on 3 viikkoa. Cuccaromestari päivittää aina tiistaisin uudet valmistus- ja toimitustiedot. Lisäksi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin, jossa näet milloin tilauksesi viimeistään lähetetään.

⇢ Kirjetoimitus postitse 3,95 €
Tilaus saapuu suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun. Ei seurattavissa, toimitusaika 4-10 arkipäivää. Postia ei jaeta tiistaisin, eikä perjantaisin.

⇢ Matkahuollon toimitus palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin 5,50 €
Valitessasi Matkahuollon toimituksen, lähetys toimitetaan valitsemaasi palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin.
On perillä noin 2-5 arkipäivässä

⇢ Postin seurantakoodillinen lähetys kotiin 5,50 €
Valitessasi Postin seurantakoodillisen lähetyksen, se lähetetään seurantakoodillisena XXS-pakettina. Jaetaan suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun.
On perillä noin 2-5 arkipäivässä
Huom! Tiistaisin ja perjantaisin ei jaeta postia ja se koskee myös XXS-paketteja.

Ilmainen seurantakoodillinen toimitus yli 90 euron tilauksiin! 
Käytämme asiakkaan valinnan mukaisesti joko Postin tai Matkahuollon toimitusta.

Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, lue lisää täältä.
Mikäli tilauksesi sisältää optimoituja tuotteita, niillä ei ole suoraan palautusoikeutta. Mikäli koet, ettei optimoitu cuccaro ollut mieleisesi, ota yhteyttä niin katsotaan mitä voimme tehdä.
Optimoitujen tuotteiden palautus on mahdollista, mutta palaute on ehdoton vaatimus palautukselle.
Maksuton toimitus koskee tilauksia Manner-Suomeen.

Toimituskulut Eurooppaan ja muualle maailmaan
Lähetämme tilaukset Eurooppaan ja EU-alueen ulkopuolelle kirjeenä.

Toimituskulut Eurooppaan 9,90 €
Toimitusaika lähetyksestä 4-10 arkipäivää. Tilaus lähetetään kirjeenä.

Toimituskulut muualle maailmaan 19,90 €
Toimitusaika lähetyksestä noin noin 4-20 arkipäivää, tilaus lähetetään kirjeenä. Huomioithan tilatessasi EU-alueen ulkopuolelle, vastaanottajamaa saattaa veloittaa vero- ja tullausmaksut tilaajalta.
Cuccaro storen henkilökunta huolehtii tilauksesi mukaan tarvittavat tulliluettelot, mikäli on tarve.

Cuccaro storen tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus!
Suomeen lähetetyillä cuccaroilla on ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee myös optimoituja tuotteita, mutta tällöin vaihdon tai palautuksen syy on kerrottava.
Kaikilla tuotteilla on onnellisuustakuu, joka jatkuu myös vaihto- ja palautusoikeuden päättymisen jälkeen.

Suomen ulkopuolelle toimitettujen tuotteiden vaihto- ja palautuskuluista vastaa tilaaja. Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus myös ulkomaille tilattaessa.

Vaihto- ja palautustilanteet
Jos toteat, ettei tilaamasi tuote ollut sellainen mitä halusit, voit vaihtaa tai palauttaa sen 30 päivän sisällä. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä cuccaromestariin. Mikäli tilaus palautetaan omatoimisesti, cuccaro store ei ole velvollinen hyvittämään vaihto- tai palautuskuluja.
Ota yhteyttä.

Koko tilauksen palautus
Jos palautat koko tilauksen, hyvitän tilauksen hinnan sinulle kokonaisuudessaan maksamallesi maksutavalle.

Osittainen palautus
Mikäli palautat vain osan tuotteista, hyvitän palautettujen tuotteiden hinnan. Mikäli tilauksen loppusumma jää palautuksen jälkeen alle 90 euron, cuccaro store vähentää toimituskulujen (3,95-5,50 €) hinnan palautettavasta summasta.

Käyttöönotto ja vaihto- tai palautusoikeus
Sinulla on 30 päivää aikaa päättää tilauksesi kohtalo, pidätkö vai palautatko. Mikäli päädyt palauttamaan, älä ota tuotetta käyttöön, poista siitä tuotelappuja tai pese sitä. Mikäli olet kuitenkin ottanut tuotteen käyttöön, en välttämättä pysty hyvittämään tuotteesta täyttä hintaa. Mikäli tuote on otettu käyttöön ja se palautetaan meille, cuccaromestarilla on oikeus veloittaa arvon alenema. Mikäli tuote on otettu käyttöön ja se on myyntikelvoton, cuccaromestarilla on oikeus veloittaa koko tuotteen hinta.

Onnellisuustakuu
En vain tee kukkaroita, vaan valmistan cuccaroita. Joskus, onneksi suhteellisen harvoin, voi jokin cuccaron osa hajota. Tällaisissa tilanteissa cuccaromestari tietenkin toimittaa sinulle sen korjattuna tai uuden tuotteen. Mikäli tuotteessa ei ole vikaa, mutta et siltikään ole 100 % tyytyväinen, voit palauttaa tilauksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Onnellisuustakuu ei pääty 30 päivään, vaan on voimassa rajattoman ajan ostopäivästä. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä cuccaromestariin.

Sinun tietosuoja
Luottamuksesi on minulle iso asia. Se jo että luet tätä, on osoitus luottamuksesta. Ja siinä vaiheessa, kun tilaat, se vasta iso asia onkin.
Cuccaro storessa huolehdin äärimmäistä tarkkuutta käyttäen asiakkaiden tiedoista ja tietosuojasta. Informaation keräämisestä, evästeistä, käytettävistä ja luovutettavista tiedoista sekä oikeuksistasi löydät lisää tietosuojaselosteesta.

Riitatilanteet

Minun päätehtävä on antaa rahoillesi vastinetta sekä toimittaa tilaamasi tuote luvatussa ajassa (mikäli poikkeustilanteita ilmenee, olen sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä). Mutta jos nyt käy niin, ettet ole syystä tai toisesta tyytyväinen tilauksesi hoitoon, otathan minuun yhteyttä ja katsotaan mitä voimme tehdä. Lain mukaisesti tiedotan sinulle myös oikeuksistasi.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa kuluttajariitalautakuntan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta).
EU:ssa toimii myös ODR-foorumi (http://ec.europa.eu/odr), joka on suunnattu kuluttaja-asiakkaille riitatilanteissa.

Muuta infoa sekä tietoa
Tilaus- ja toimitusehdot toimivat molemmin puolisena luottamuksena, maksamalla tilauksen, käsittelen sen lupaukseni mukaisesti. Mikäli ilmenee syystä tai toisesta (minusta riippuvainen tai riippumaton) asia, olen sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli sinulla tulee aivan missä tahansa kysyttävää tai mietityttää jokin asia, ota ihmeessä yhteyttä. Cuccaromestari on nimenomaan sinua varten täällä!

Mikäli maailmalla (tai Suomessa) tapahtuu jotain odottamatonta, kuten luonnonmullistus, lakko tai muu meistä riippumaton tapahtuma ja tilauksesi viivästyy, olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti.

Tämä sopimus katsotaan täytetyksi molemmin puolin, kun tilaus on saapunut sinulle ja vaihto- ja palautusaika on umpeutunut.

Cuccaro storessa noudatetaan Suomen lakia.

Vieritä ylös